(Photo by Marko Djokovic/Starsport.rs ©)

Au, biće u ovoj grupi još mnogo uzbuđenja

Fudbaleri Nice poraženi su na svom stadionu od Slovackog sa 2:1 i to nakon preokreta u četvrtom kolu grupne faze Lige konferencija.

PROČITAJTE JOŠ:

Nica je tokom većeg dela meča bila bolji rival, a činilo se da će opravdati ulogu favorita kada je Sofijan Diop pogodio mrežu gostiju već u 18. minutu.

Francuski tim je i do kraja prvog poluvremena imao nekoliko izglednih šansi, ali nije uspeo da ih materijalizuje.

Trener Slovackog je početkom drugog dela napravio tri izmene, a slika na terenu bila je znatno drugačija. Gosti su napadali i nagrađeni su golom Mihala Tomića u 75. minutu.

U završnici je bilo mnogo uzbuđenja, a sve je krenulo sa crvenim kartonom za defanzivca Nice Todiboa. Istom prilikom je i dante dobio javnu opomenu, ali ne i isključenje. Nedugo zatim Slovacko je iskoristio igrača više, a Petr Rajnberk je pogodio za vleiko slavlje gostiju i prvu pobedu u Ligi konferencija.

Ove večeri je i Partizan slavio u Beogradu protiv Kelna sa 2:0, pa je skočio na prvo mesto na tabelu. Keln je drugi sa pet boodva, dok Nica i Slovacko sada imaju po četiri.

Crno-beli u sledećem kolu gostuju Nici, dok će Slovacko na svom terenu tražiti drugu vezanu pobedu i korak ka evorpskom proleću.

Standings provided by Sofascore

Liga konferencija, 4. kolo, rezultati:

Nica – Slovacko 1:2 (1:0)

(Diop 18 – Tomić 75, Rajnberk 86)

Partizan – Keln 2:0 (1:0)

(Dijabate 15, Gomeš 52)

BONUS VIDEO Atmosfera pred početak utakmice, grobari pevali himnu 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar