Foto:Nova.rs

Slobodan Milutinović "Snajper" podneo je ostavku i više neće biti deo Upravnog odbora FK Vojvodina.

Novosadski klub je na zvaničnom sajtu objavio pismo kojim je Milutinović obavestio javnost da napušta funkciju.

PROČITAJTE JOŠ

Saopštenje Vojvodine prenosimo u celosti:

„Povodom višemesečnih negativnih spekulacija u medijima u vezi sa aktuelnom situacijom u FK Vojvodina, koje su potpuno iracionalno povezivane i sa mojim, odnosno članstvom Slobodana Milutinovića u Upravnom odboru kluba, ovim putem želim da obavestim sportsku, a pre svega vojvodinašku javnost da podnosim neopozivu ostavku na funkciju člana Upravnog odbora FK Vojvodina.

Osnovni motiv i jedini realan razlog za donošenje ove odluke jeste bezuslovna ljubav prema „staroj dami“ srpskog fudbala. Uz našu Vošu, proveo sam detinjstvo na stadionu „Karađorđe“, gde sam shvatio šta je to prva ljubav, stekao nerazdvojne prijatelje i naučio da je navijati za Vojvodinu stvar kućnog vaspitanja, odnosno stil i način života.

Imajući u vidu gore navedeno, ne želim da na bilo koji način, makar i kroz neosnovane medijske spekulacije, doprinesem ciljanom urušavanju ugleda „stare dame“ srpskog fudbala. Smatram da je navijati za Vojvodinu privilegija ljudi sa dobrim kućnim vaspitanjem, te u tom maniru podnosim neopozivu ostavku na funkciju člana Upravnog odbora FK Vojvodina.

Naravno, zakletvu vernosti položio sam odavno i nikad je neću pogaziti, jer je naša VOJVODINA IZNAD SVEGA.

MI SMO JEDNO – TO JE NAŠA SNAGA!

S poštovanjem,

član Upravnog odbora FK Vojvodina

Slobodan Milutinović“, stajalo je u saopštenju.

Podsetimo, on je 3. marta bio uhapšen na Jahorini, a dan kasnije je pušten iz pritvora. Milutinović se godinama povezivao sa kriminalom, reketiranjem i nasilničkim ponašanjem. Na njega je čak tri puta pokušan atentat postavljanjem eksploziva pod automobile. Milutinovića su uhapsili pripadnici policije Republike Srpske.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar