gasovod
Foto: TANJUG/ ZORAN ZESTIC/bs

Ministarka energetike i rudarstva Zorana Mihajlović je sredinom decembra tražila redefinisanje svih investicionih planova Srbijagasa, koji se tiču i FK Vojvodina.

Ove srede je uhapšen Dragan B, najbliži saradnik Slobodana Milutinovića „Snajpera“ koji je član Upravnog odbora fudbalskog kluba Vojvodine zbog pokušaja reketiranja.

PROČITAJTE JOŠ

Mihajlović je pre mesec dana rekla da trošak Srbijagasa za FK Vojvodinu iznosi oko tri miliona evra godišnje.

“Da li se to plaća ili ne, da li se plaćaju navijači ili fudbaleri, da li se novac daje u gotovini ili ne, zašto se pojavljuju lica koja su optužena, zašto se pojavljuju lica u toj priči koja su bili narko dileri, kakvi su to ljudi koji imaju nadmike Snajper i slično? To su sve stvari koje moraju da se reše i rešavaće se paralelno”, poručila je Zorana Mihajlović.

Podsetimo, Skupština FK Vojvodina je za novog predsednika Skupštine izabrala Milana N. Đukića, dok je za novog predsednika Upravnog odbora izabran Dragoljub Samardžić.

Pored Samardžića, u novi saziv Upravnog odbora FK Vojvodina izabrani su još Ljubomir Apro, Nikola Vasiljević, Milan S. Đukić, Živan Kolarski, Petar Đurđev i Slobodan Milutinović, poznatiji kao Sloba Snajper. Milutinović je višestruko osuđivan i u poslednjih sedam godina, čak tri puta su mu dizali automobil u vazduh, a do tada je vodio FK Kabel.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar