Foto: Youtube/Printscreen

Povodom incidenta koji se dogodio na fudbalskoj utakmici u Užicu, između domaće Slobode i kragujevačke Sušice i napada trenera golmana na šefa stručnog štaba, Upravni odbor Slobode je na održanoj vanrednoj sednici, doneo je odluku da Veljko Simić momentalno bude isključen iz Slobode.

PROČITAJTE JOŠ

“GFK Sloboda nikad nije i neće podržavati nasilje na sportskim priredbama. U konkretnom slučaju radi se o neprihvatljivom potezu pojedinca koji će zbog toga snositi posledice. GFK Sloboda očekuje da nadležni organi urade svoj deo posla i da će Veljko Simić zbog učinjenog krivičnog dela nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi ili javnom skupu biti najstrožije kažnjen. UO je na sednici održanoj 11.10.2021 godine doneo odluku da se Veljko Simić momentalno isključi iz kluba. UO daje punu podršku šefu stručnog štaba Goranu Đukiću i igračima i očekuje da nastave sa pružanjem dobrih igara i sa pobedonosnom serijom”, navodi se u saopštenju užičke Slobode.

Incident se dogodio u nedelju kada je tokom utakmice Đukić opomenuo rezervne igrače, među kojima je sedeo trener golmana Veljko Simić, da budu tiši i ne dobacuju, na šta je Simić odreagovao tako što je Đukića udario šakom u lice a onda pobegao sa terena. Nako n toga je utakmica na kratko prekinuta. Iako je Sloboda u nastavku postigla dva pogotka, rezultatska pobeda je pretvorena u poraz. Sramota koja se dogodila na stadionu koji nosi ime fudbalskog velikana Radomira Antića, nezapamćena je u gradu na Đetinji.

BONUS VIDEO O dizanju Piksija u vazduh, bežanju Sliškovića, čuvanju Deja i „dozvoli za ubijanje“

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar