Foto: twitter.com

Fudbaleri Slavije iz Praga izbacili su Rendžers i plasirali se u četvrtfinale Lige Evrope, ali je sve prošlo uz skandal na terenu.

PROČITAJTE JOŠ

Igrači češke ekipe dobili su batine na terenu, zbog kojih je golman Ondrej Kolar završio sa 10 šavova na glavi, a saigrač Ondrej Kudela nastradao je od udaraca Glena Kamare, što su sve mogli da vide predstavnici UEFA i trener domaćeg tima Stiven Džerard.

Onda je došlo do tenzija i verbalnih obračuna, u kojima je Kudela optužen da je šapnuo Kamari nešto na rasnoj osnovi, zbog čega je došlo do tenzija na terenu.

Česi su još po dolasku sa meča u hotel napisali zvanično saopštenje kojim su odbacili tvrdnje da je pomenuti Kudela na rasnoj osnovi uvredio Kamaru tokom meča.

Slavija tvrdi da mu je samo ljutito dobacio zbog grube igre Rendžersa koji je meč završio sa dva igrača manje.

Takođe, Česi tvrde da njihovi igrači pola sata posle meča nisu smeli da uđu u svlačionicu Ajbroksa, ali i da su i na stadionu i u hotelu bili pod pratnjom policije.

Na kraju je Stiven Džerard rekao da je Glen Kamara bio vređan na rasnoj osnovi, a ceo incident zabeležen je kamerama, igrač Slavije je sakrio usta, kako ni kamere ne bi mogle da zabeleže šta govori rivalu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar