Sjajan gest: Pehar čekali 30 godina, poklonili ga lekarima

Fudbal 10. apr. 202109:10 > 09:44
Podeli:
Podizanje pehara
Foto: Twitter/Screenshot

Ekipa Real Sosijedada je uspela da osvoji Kup Španije u duelu sa najvećim rivalom iz Baskije Atletik Bilbaom, a nakon trijumfa su napravili jedan sjajan gest.

PROČITAJTE JOŠ

Oni su trofej namenjen osvajaču Kupa odneli u bolnicu u San Sebastijanu i poklonili ga medicinskom osoblju u znak zahvalnosti zbog svega što su uradili prethodnih godina.

„Za sve ljude koji se bore iz dana u dan protiv pandemije, ovaj Kup je vaš. Vi ste istinski šampioni“, bila je poruka kluba na društvenim mrežama.

Oni su objavili video primopredaje trofeja na koji su čekali više od tri decenije.

„To je akcija o kojoj smo razmišljali od početka pandemije. Želeli smo da pehar ponudimo njima jer su oni pravi heroji i heroine današnjeg vremena. Želimo da im se zahvalimo za prethodnu godinu i nadamo se da će se sve završiti uskoro“ poručio je predsednik kluba Jokin Aperibaj.

Doktori koji su podigli trofej su se zahvalili, jer kako kažu, iza njih je emotivna godina i ovo će im pomoći da nastave dalje.

„Takođe želimo da vam se zahvalimo jer ste prepoznali naš trud i trud svih navijača da se ponašaju uzorno tokom proslave osvajanja trofeja“ poručili su lekari.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram