EPA-EFE/Liselotte Sabroe

Horor veče Mareza

U grupi G u Ligi šampiona jedan tim je obezbedio prolaz u nokaut fazu, dok je jedan na pragu da uradi isto.

PROČITAJTE JOŠ:

Mančester siti je remizirao sa Kopenhagenom 0:0, ali trenutno ima 10 bodova, pa je prolaz obezbeđen, smao je pitanje sa koje pozicije.

Sa druge strane, Borusija Dortmund je remizirala na svom terenu sa Seviljom 1:1. Nemački tim trenutno ima sedam bodova, dok su Sevilja i Kopenhage na po dva.

Siti je protiv Kopenhagena prekinuo niz od šest uzastopnih pobeda, a kao tragičar na ovom meču ostaće upamćen Rijad Marez.

Alžirski reprezentativac je najpre igrao rukom u 11. minutu kada je Rodri postigao prelep gol, koji je nakon sugestije VAR-a poništen.

Imao je Marez priliku da se iskupi u 25. minutu, ali je promašio penal, a tu nije bio kraj problemima za „građana“.

U 30. minutu levi bek Serhio Gomez dobio je direktan crveni karton, pa je Marez napustio igru, a šansu dobio Ruben Dijaš.

Ništa od pomenutog nije bilo dovoljno Kopenhagenu kako bi preuzeo inicijativu, a Kevin De Brujne i Žoao Kanselo imali su čak i šanse da donesu Sitiju sva tri boda u drugom poluvremenu, ali u tome nisu uspeli.

Što se Borusije tiče, ona je od 18. minuta gubila od Sevilje, pošto je vodeći gol za goste postigao Nianzu na asistenciju Ivana Rakitića.

Do kraja prvog dela Dortmund je izjednačio preko mladog Džuda Belingema, koji je trenutno drugi strelac Lige šampiona sa četiri pogotka u isto toliko kola. Ispred njega je samo Erling Holan sa pet golova.

U drugom delu utakmice, Borusija je bila nešto opasnija, ali nije stigla do pobede.

Standings provided by Sofascore


GRUPA G, 4. kolo

Kopenhagen – Mančester siti 0:0

(crveni karton Gomez Mančester siti 30)

Dortmund – Sevilja 1:1 (1:1)

(Belingem 35 – Nianzu 18)

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar