Foto: EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović kritikovao je predsednika Bolonje Džoija Saputa, jer se ovaj nije zadesio u klubu duže od godinu dana.

Zato konferencija pred meč Bolonje i Specije nije bila toliko posvećena utakmici, koliko tekućem problemu kluba sa stadiona Dal’Ara.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nije se pojavljivao 14 meseci pa možemo samo da diskutujemo o stvarima kad stigne. Tužno je za sve što je toliko odsutan, ali sam siguran da je imao dobar razlog. U svakom slučaju, bolje ikad nego nikad. Predsednik je referentna tačka i kad je on odsutan postane teže da se izađe na kraj sa raznim stvarima u klubu“, rekao je Mihajlović na konferenciji.

Više puta se u poslednjih nekoliko nedelja pričalo o njegovom ostanku i odlasku iz kluba i izlazile su razne informacije po tom pitanju.

„Moja budućnost je sutrašnja utakmica i to je sve. Stvorili smo mnogo šansi protiv Rome, istrošili energiju i trebalo je da imamo bar 1:0. Stalno upozoravam da dobra igra nije dovoljna, morate da uzmete tri boda da je dokažete. Zato me sutra igra ne zanima, samo da pobedimo“, rekao je Mihajlović.

Meč Specije i Bolonje počinje u 15 časova, a Mihajlovićev tim susret 31. kola Serije A dočekuje na 11. mestu na tabeli sa 34 boda.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar