Siniša Mihajlović, Foto: EPA-EFE/PAOLO MAGNI
Siniša Mihajlović, Foto: EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Teški trenuci za Sinišu.

Trener Bolonje Siniša Mihajlović je održao neočekivanu konferenciju u subotu gde je sve iznenadio lošim vestima.

PROČITAJTE JOŠ

On je saopštio da i dalje ima zdravstvenih problema i da postoji mogućnost da se leukemija, nažalost, vratila.

„Kao i uvek, igram otvoreno. Poslednjih godina radim duboke analize posle bolesti, ali nakon poslednjih nažalost su se pojavili alarmi da postoji rizik od povratka bolesti“, rekao je Mihajlović.

On je rekao da sada ima spemnu taktiku.

„Ovoga puta, da upotrebim fudbalski izraz, neću uklizati u protivnika, ali ću igrati unapred. Ova bolest je veoma hrabra kada se vratila da se suoči sa protivnikom kao što sam ja. Ovo je put mog života. Ponekad naiđete na iznenadne rupe, možete da padnete, ali morate da smognete snage da ustanete“.

On je naglasio da će morati i u bolnicu.

„Početkom sledeće nedelje moraću da odsustvujem i biću hospitalizovan u Sant Orsoli bolnici. Za razliku od pre dve i po godine, sada znam šta treba da radim. Tada sam bio u suzama, ovoga puta me vidite mirnijeg. Nadam se da je u pitanju kratko vreme, ali ću svakako morati da preskočim neke utakmice. Doduše, već sam namestio sve što mi je potrebno da pratim tim u svojoj bolničkoj sobi. Od treninga do svega ostalog“, rekao je Mihajlović.

On je istakao da želi da se šro pre vrati.

„Učiniću sve što mogu da bude još brže, ali ću morati da propustim nekoliko utakmica. Već sam imam sve što mi je potrebno da pratim treninge i utakmice postavljene u prostoriji u odeljenju gde ću biti smešten“.

On je istakao i da veruje u svoje momke.

„Siguran sam da me momci neće izneveriti, boriću se sa njima i siguran sam da će se boriti za mene. Molim i navijače Bolonje da ih podrže i pomognu. Uskoro se vraćam sa timom i sa svima vama.”

53-godišnji Mihajlović je trener Bolonje od januara 2019. i uprkos poteškoćama van terena, tim je i dalje izgledao snažno u poslednje tri godine.

Bolonja trenutno zauzima 12. mesto na tabeli Serije A, a njihovi sledeći protivnici su Milan 4. aprila, Sampdorija 11. i Juventus 16. aprila. Verovatno će pomoćni trener Miroslav Tanjga nadgledati ove utakmice dok se Mihajlović oporavlja.

BONUS VIDEO Vujošević Vlast formirala novu grupu, zadržala kontrolu nad delom tribine

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare