Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Trener Bolonje Siniša Mihajlović prokomentarisao je suđenje u Italiji i objasnio zbog čega posebno ceni Danijelea Orsata.

Njegova Bolonja nema pobedu već sedam utakmica, ali je od toga pet bilo remija. Jedan od poslednjih je bio meč sa Udinezeom, šestog januara.

PROČITAJ JOŠ:

Završen je 2:2, s tim što su Mihini igrači imali kontrolu sve do isključenja Matijasa Svanberga u 47. minutu. U tom trenutku je bilo 2:1 za Bolonju.

„Sudijama je potrebna odlična psihološka priprema utakmice svako je dobar u vađenju kartona. Ali sudija mora da razume i trenutak. Nemoguće je da će svaki start zaslužiti karton. Nemam ja barabe u svom timu, igramo fudbal i ne žalimo se na suđenje“

Miha je dodao da bi svaki arbitar trebalo da bude kao Danijele Orsato, jer on razume situacije i objašnjava svoje odluke.

„Verujem ja arbitrima, znam da imamo dobre, ali ponekad mi neke stvari ne odgovaraju i ne mogu da ućutim. Pokušavam da objasnim svoje viđenje događaja, za koji verujem isto mišljenje dele i ljudi oko mene“, rekao je Mihajlović.

Sledeći meč Bolonja igra u subotu protiv Đenoe, a Mihajlović se osvrnuo i na taj meč rekavši da je Đenoa dobar tim, ali da bordo-plavi idu na pobedu.

Bolonja trenutno zauzima 12. mestu na tabeli Serije A sa 17 bodova, dok je Đenoa u zoni ispadanja, na 19. mestu sa 11 bodova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar