Foto: EPA-EFE/LUCA ZENNARO

Antonio Konte, trener fudbalera Intera, u pregovorima je sa čelnicima Intera oko nastavka saradnje.

Mediji na Apeninima spekulišu da je Konte nezadovoljan podrškom kluba i čak sugerišu da će po završetku kampanje u Ligi Evrope odlučiti da li će ostati na „Đuzepe Meaci“.

PROČITAJTE JOŠ:

Novinar Fabricio Romano je preneo kako će Konte imati razgovor sa prvim čovekom Intera, Stivenom Žangom.

„Danas se očekuje telefonski razgovor između Antonija Kontea i predsednika Intera Stivena Žanga. Odluka o njegovoj budućnosti još nije doneta. Klub i Konte će posle Lige Evrope razmotriti da li je vreme da se rastanu ili nastave saradnju“, napisao je Romano.

Takođe, Konte je najavio tužbu protiv novinara lista „Republika“ koji je objavio da je Konte zatražio da ga u Juventusu informišu o situaciji sa trenerom Mauricijom Sarijem.

„Pročitao sam taj članak u Republici i želim sve jasno da demantujem navode da sam pričao sa igračima i direktorima Juventusa i zatražio da znam hoće li Sari dobiti otkaz. Tužiću autora članka i odgovornog direktora izdanja. Počeo sam projekat od tri godine u Interu. Kako  sam i do sada činio, biće i ubuduće, radiću naporno i dati sve da se projekat ostvari“, rekao je Konte agenciji ANSA.

On je nedavno dao jasne navode da nije zadovoljan podrškom od strane uprave.

„Bila je to teška godina na ličnom novou. Mislim da igrači nisu dobili dovoljno priznanje, kao ni ja za sav uložen rad. Dobili smo malo protekcije od strane kluba. Moramo da rastemo i napredujemo u svim pravcima, znači i van terena, veliki klub bi trebalo da štiti više svoje igrače“, rekao je trener „nero-azura“.

Inter je sezonu u Seriji A završio na drugom mestu. U sredu 5. agvusta od 21. čas u Ligi Evrope igra sa Hetafeom na „Feltins areni“ u Gelzenkirhenu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar