Sergej Milinković-Savić je bio na putu da ponese epitet heroja, ali je nakon krajnje nespretne situacije u 86. minutu meča prerastao u tragičara.

Srbija je ređala prilike pred golom Iraca, pokušavala iz minuta u minut da dođe do drugog pogotka, ali nisu uspeli. Umesto toga, usledio je veliki kiks prilikom jedne čini se rutinske intervencije.

PROČITAJTE JOŠ...

Met Doerti je uspeo da iznudi aut nakon jedne duge lopte i intervencije Nemanje Maksimovića. Brzo su vratili loptu u igru, ona je stigla do Kaluma Robinsona, čiji centaršut je išao ka sredini kaznenog prostora.

Nikola Milenković je uspeo da je zakači, ona je krenula ka korneru, a Milinković-Savić je pokušao da je ispuca daleko od gola. Na njegovu sreću, prilikom ispucavanja je pogodio Milenkovića, a lopta se odbila pravo u mrežu, pored nemoćnog Predraga Rajkovića.

Gledajte Srbiju na SBB i EON platformi

Utakmice Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo ekskluzivno su dostupne za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama, a možete ih pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže!

Promo

Meč je završen 1:1, pa Srbiju očekuje velika borba u nastavku kvalifikacija kako bi stigla do željenog cilja – direktnog plasmana na Svetsko prvenstvo.

Bonus video: Mitrović sa podlivom bez maske protiv Iraca

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar