Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Fudbaleri Al Aina pobedili su Al Hilal rezultatom 4:2 u prvom meču polufinala Lige šampiona Azije, a asistent za prvi gol gostiju bio je srpski reprezentativac Sergej Milinković Savić.

Marokanac Sofijan Rahimi bio je trostruki strelac za Al Ain. Prvi gol za klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata dao je iz igre u 6. minutu, a onda je u 26. i 38. bio precizan sa penala. U 49. minutu Brazilac Malkom je na dodavanje Milinković-Savića smanjio na 1:3. Treći penal na utakmici za Al Ain iskoristio je Kaku u 56. minutu, a konačan rezultat postavio je Salem Al Davsari u 78. i tako sačuvao nadu saudijskom klubu da može do finala. Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović zbog povrede nije mogao da igra za Al Hilal, a prema najavama neće biti spreman ni za revanš.

PROČITAJTE JOŠ

U drugom polufinalu, južnokorejski Ulsan je u prvom meču savladao japansku Jokohamu rezultatom 1:0. Revanš mečevi igraju se 23. i 24. aprila. Finalni mečevi na programu su 11. i 25. maja.

Al Hilal je od septembra do sada ostvario čak 37 uzastopnih pobeda, istina – tri su bile u prijateljskim mečevima, a već 28. trijumf bio im je dovljan za svetski rekord.

Sada taj novi iznosi 37, na drugom mestu je velški TNS sa 27, a na trećem Ajaks sa 27.

BONUS VIDEO Ovacije za Nadala na izlasku

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar