Foto: EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Sergej Milinković-Savić, vezni fudbaler Lacija, i Aleksandar Kolarov, defanzivac Intera, u nedelju u poslepodnevnim časovima doputovali su u Srbiju, saznaje "Sportklub".

Srpski fudbaler koji igra za klub iz Rima je tokom dana igrao prvenstveni meč u Seriji A protiv Juventusa (1:1), odigrao je svih 90 minuta i bio u prilici da postigne gol.

PROČITAJTE JOŠ:

„Sportklub“ prenosi da je Sergej potom, zajedno sa klupskim kolegom, reprezentativcem Crne Gore Adamom Marušićem seo u avion i stigao u Srbiju.

Isti izvor istakao je da je tokom dana u srpsku prestonicu stigao i Aleksandar Kolarov koji nije bio u protikolu za duel Atalante i Intera (1:1)

PROČITAJTE JOŠ: Loše vesti za Srbiju: Desetkovani protiv Škota

Poznato je da su mediji na Apeninima preneli da je, po preporuci vlasti i zdravstvenih organa, zabranjeno igračima Fjorentine, Lacija, Rome, Đenoe i Sasuola da puste svoje igrače da se priključe reprezentacijama.

Uputstvo je nalagalo da ukoliko samo jedan igrač ovih klubova ima pozitivana test na koronavirus, niko od ostalih igrača ne sme da napusti karantin.

To bi u slučaju Milinkovića-Savića i Kolarova značilo da oni ne bi mogli da igraju za Srbiju u predstojećem baražu za Evro 2020. sa Škotima u Beogradu 12. novembra i potom mečevima sa Mađarskom i Rusijom u Ligi nacija.

Dvojac je, dakle u Beogradu, a šta će biti narednih dana i da li će se nešto promeniti, ostaje da se vidi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar