FOTO: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON
FOTO: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Od dolaska Lionela Mesija u Pariz šuškalo se da će Kilijan Mbape krenuti put Madrida, ali to se ipak u ovom roku nije desilo.

Real je slao više ponuda za mladog Francuza, ali ipak nije uspeo da nagovori šeike, koji su vlasnici Pari Sen Žermena, da ga prodaju.

PROČITAJTE JOŠ:

Poslednja zvanična ponuda je dostigla brojku veću i od 200 miliona evra, ali ni to nije bilo dovoljno. Navodno je Real bio spreman da plati i 220 miliona, što je nadomak Nejmarovog rekorda (222 miliona evra).

Halid bin Hamad Bin Kalifa Al-Tani, brat katarskog emira Tamima bin Hamad Al Tanija, koji je vlasnik PSŽ-a, nakon završetka prelaznog roka objavio je fotografiju kojom je ismejao bezuspešan pokušaj Real Madrida da dovede Mbapea.

Na Tviteru je objavio fotografiju predsednika PSŽ-a Nasera Al-Khelaifija koji se smeje pored smrknutog čelnika Reala Florentina Péreza, uz poruku: „Kraj!“

Nije nepoznato da je Mbapeova velika želja da zaigra za Madriđane, a njegov prijatelj mu je povodom potencijalnog transfera na Instagramu objavio i poruku: „Prijatelju, poštovanje za profesionalizam. Odgodi svoje snove za kasnije. Život je lep, a ti si najbolji“.

Kilijan je to podelio, a na Instagram storiju je dodao i pesmu Aerosmita „Dream on“, ali je sve to brzo i obrisao. Ipak, očima javnosti ništa ne promakne, pa su se slike u brzo proširile internetom.

Mbape je odbio novi ugovor sa Parižanima, a očekuje se da narednog leta potpiše sa Realom i to besplatno, pošto će postati slobodan igrač.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram