Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI/NEIL HALL

Stefan Savić je crvenim kartonom u 81. meča protiv Čelsija napravio veliki korak ka jednom od neslavnih rekorda Lige šampiona.

PROČITAJTE JOŠ...

Reprezentativac Crne Gore i nekadašnji fudbaler Partizana je po treći put morao da napusti igru pre isteka 90. minuta.

Savić je prvi put „pocrveneo“ protiv Karabaga meču grupne faze koji je okončan bez pobednika, 1:1. Tog 31. oktobra 2017. godine je u 32. minutu zaradio prvi žuti karton, da bi dva minuta pre kraja meča po drugi put upisan u notes arbitra Denisa Ajtekina.

Drugi put Savić je ranije morao u svlačionicu na utakmici protiv Monaka 28. novembra 2018, i to nakon što je napravio dva prekršaja u samo 20 minuta – prvo u 62, a potom u 82. minutu utakmice, pa mu je Matijas Gestranijus iz Finske pokazao drugu javnu opomenu.

Protiv Čelsija je po treći put napustio igru ranije nego ostali igrači, pa mu je ostao još samo jedan korak da se pridruži igračima koji su do sada, čini se, bili nedodirljivi.

Naime, Zlatan Ibrahimović, Edgar Davids i Serhio Ramos se nalaze na vrhu liste neslavnog rekorda, pošto su do sada na tuširanje morali četiri puta.

Pored Savića, po tri puta su isključeni Marko verati, Joanis Kalicakis, Patrik Vijera, Marselinjo, Arturo Vidal, Vedat Indžefe, Kristijan Kivu, Filipe Mekses, Žoel Veltman i Didije Drogba.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar