Podeli
Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Vujadin Savić, nekadašnji kapiten Crvene zvezde, izjavio je da se uželeo fudbala i da jedva čeka subotu (19) da podrži nekadašnje saigrače protiv Radnika iz Surdulice.

“Sada sam u Beogradu pošto je sezona na Kipru završena, ali iskren da budem, jedva sam čekao da se Superliga nastavi. Uželeo sam se pravog fudbala, naše Zvezde i atmosfere koju samo na “Marakani” možemo videti. Jedva čekam i meč protiv Radnika, očekujem da će biti mnogo navijača i fenomenalna atmosfera”, rekao je Savić.

PROČITAJTE JOŠ

Sadašnji defanzivac kiparskog APOELA ističe da je Kup utakmica u Inđiji bila pravi primer.

“Pogledajte samo koliko su se ljudi uželeli fudbala, u Inđiji je naša tribina praktično bila krcata po pravom pljusku i niko nije razmišljao da se pomeri. Svi su jedva čekali da Zvezda ponovo zaigra i da svi zajedno gledamo naš tim. Tako je i sa mnom, ne mogu da dočekam subotu i 19 sati da bi ponovo sa drugarima bodrio Zvezdu. Naravno ne sumnjam u rezultatski uspeh”.

Za Savića Zvezda je uvek posebna emocija.

“Ona je za mene prva i najveća ljubav i bez nje se ne može. To je “bolest kojoj nema leka”. Tri meseca niko nije gledao Zvezdu u Srbiji i na našoj Marakani. Siguran sam da će svi zvezdaši krenuti put našeg stadiona u subotu. Moje mesto se zna, jer je to sveto mesto za svakog navijača”, istakao je Savić.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar