Foto: EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Šokantne vesti iz Italije.

Novopoečeni kapiten Torina i reprezentativac Srbije Saša Lukić podigao je buru nakon što su isplivale informacije da je odbio da igra i da želi transfer u drugi klub.

PROČITAJTE JOŠ

Kako prenosi „Tutosport“ list dobro informisan o dešavanjima u dva italijanska kluba, došlo je do velikih problema na relaciji između Lukića i uprave Torina.

Srpski reprezentativac je nezadovoljan što mu klub nije ponudio novi ugovor iako je imao takvo obećanje, pa je pred put za Moncu na gostovanju Torina u prvom kolu „Serije A“, pozvao trenera Ivana Jurića i obavestio ga da neće putovati sa ekipom.

Njemu aktuelni ugovor ističe na leto 2024. godine, a navodno mu je obećano produženje saradnje sve do 2027. uz znatno poboljšane uslove.

Iako je hrvatski stručnjak na klupi Torina istakao kao prioritet zadržavane Lukića, uprava do sada nije ništa uradila i došlo je do velikih problema.

Prema navodima italijanskih medija Lukić je zatražio transfer u Romu gde bi mogao da postane partner Nemanji Matiču.

Lukić je nedavno promovisan u kapitena Torina, pa je ovakav razvoj situacije još čudniji.

On je nedavno u razgovoru za Nova.rs istakao koliko mu to znači.

„Velika stvar je biti kapiten Torina, osećaj je poseban. Znam ko je sve nosio traku Torina i kakvi su to igrači. Na meni je velika odgovornost, ali sam spreman“, kaže Lukić za Nova.rs.

BONUS VIDEO Saša Lukić postiže prvi gol u dresu Srbije protiv Katara

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar