Foto: EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Napadač Mančester sitija Liroj Sane je posle razgovora sa Hansijem Flikom sve bliži transferu u redove prvaka Nemačke, ekipe Bajerna iz Minhena.

Mediji i Nemačkoj prenose kako je Sane nedavno razgovarao sa trenerom Bajerna punih pola časa i veruje se da je tom prilikom poručio da ima nameru da promeni klub.

Bajern je i prošlog leta bio ozbiljno zainteresovan za fudbalera Mančester sitija, ali je povreda koju je doživeo neposredno pred start sezone, na meču Komjuniti šildsa sa Liverpulom, uticala na to da Bavarci odustanu, iako je i cena bila visoka, 100 miliona evra.

U međuvremenu, Sane se oporavio i počeo da trenira i Bajern je ponovo krenuo u akciju.

On ima ugovor sa „građanima“ do leta 2021. godine i za očekivati je da Mančester siti reši da ga proda ovog leta, kako bi izbegli da on naredne godine ode bez obeštećenja.

PROČITAJTE JOŠ:

Što se tiče Bajerna, šanse da Sane pojača klub sa „Alijanc arene“ porasle su onog časa kada je objavljena vest da je Hansi Flik produžio ugovor sa klubom.

Sane je deo planova za budućnost i veruje se da su sportski direktor Hasan Salihamidžić i novi član uprave, Oliver Kan, ti su ubedili trenera Flika da je mladi napadač dobra investicija.

Takođe, Sane i dalje ima na stolu ponudu Mančester sitija o produžetku saradnje, ali za sada, odbija da je prihvati.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar