epa07837771 Former soccer player Samuel Eto'o attends the presentation of the sports application LiveScore in Madrid, Spain, 12 September 2019. The newly released LiveScore application is the new sponsor of the Spanish first division LaLiga. EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Sud u Madridu doneo je presudu da je nekadašnja vleika fudbalska zvezda Samjuel Eto otac Erike Rosario Neves koja sada ima 23 godine. Kamerunac se nije pojavio na izricanju presude pre koje su prezentovani i dokazi protiv njega.

Eto ni jednog trenutka nije želeo da prizna očinstvo i zato je odbio da se pojavi na sudu.

PROČITAJTE JOŠ

Ovaj spor se vodi još od 2018. godine, a pokrenula ga je majka devojke za koju je sud utvrdio da je ćerka Samjulea Etoa.

Bivši igrač Barselone, Česlija, Intera i drugih klubova je upoznao Adileusu, majku svoje ćerke još 1997. godine u noćnom klubu kada je imao svega 16 godina i nastupao za Leganjes.

Iz veze koja je započela upoznavanjem preko zajedničkog prijatelja Eto’o je uskoro postao otac.

To se dogodilo 1999. godine. Kamerunac, tada igrač Espanjol nije želeo priznati očinstvo, a stav nije menjao ni kasnije. Eto’o će devojci morati isplatiti 1400 evra za svaki mjesec od podizanja tužbe do presude.

BONUS VIDEO Če Adams ponovo junak Sautemptona, doneo bod na Old Trafordu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar