Salah (Liverpul) Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Prijatelj Mohameda Salaha i nekadašnji saigrač iz reprezentacije Egipta, Mohamed Abutrika, najavio je odlazak zvezde Liverpula.

PROČITAJTE JOŠ

Poznato je da je Salah skroman i miran igrač koji ne voli da se ističe kao zvezda ekipe, ali se „šuška“ da nije baš najzadovoljniji tretmanom kakav ima.

Smatra Salah da je pruženim na terenu zaslužio u potpunosti da nosi kapitensku traku kada nema Džordana Hendersona, ali toga nije bilo protiv Midtjilanda u Ligi šampiona nedavno.

Traku je dobio mladi Trent Aleksander Arnold, što je revoltiralo Salaha.

„Zvao sam Salaha oko cele te situacije u Liverpulu. Uznemiren je, ali to nikad neće uticati na njegove igre na terenu. Znam da Salah nije srećan u Liverpulu, rekao mi je i zbog čega, ali to su njegove tajne i ne mogu da pričam o njima javno. Ali recimo, znam da je jedan od razloga zbog kojeg je ljut taj što nije bio kapiten protiv Midtjlanda“, rekao je Abutrika za beIN Sport.

Poljuljalo je to ego velikana afričkog fudbala, koji je ostao van najuže konkurencije i za Zlatnu loptu u nekoliko navrata.

“Da je Salah igrao za Real i Barselonu, da je igrao na istom ovom nivou na kome je u Liverpulu, osvojio bi Zlatnu loptu“, direktan je bio Abutrika, dodavši da u Liverpulu sigurno razmišljaju o prodaji Salaha.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar