Podeli
Sadik
Sadik u duelu sa Tomaneom; Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Plasman u finale Кupa Srbije svim navijačima Partizana je doneo novu energiju i radost. Iako finale tek predstoji i borba za peti uzastopni trofej, pobeda nad večitim rivalom ima uvek posebnu težinu.

Veliko “bravo” od “grobara” ide momku koji do sada ima 16 asistencija i 17 golova, Umaru Sadiku.

PROČITAJTE JOŠ

“Naravno da mi prijaju ovakve brojke, ali one imaju posebnu težinu kada moj tim pobedi i kada tu dobru energiju možemo da podelimo sa našim navijačima”, rekao je Sadik za klupski sajt.

Tvoji driblinzi i asistencija Nathu obeležili su utakmicu?

“Verujte i meni! Za mene je do sada ovo najvažnija utakmica u dresu Partizana. Poklopila se naša želja, motiv, igra i prisustvo navijača. Ovo je Partizan, kao što je ono bio Partizan kakvog ste gledali u Ligi Evrope. Nije uvek lako, treba se izboriti sa raznim stvarima i naći motiv, ali mi baš kad treba opet dokažemo zašto smo pravi”.

Jednom si Nathu uzeo izvođenje penala, ali si mu se sada odužio asistencijom za gol?

“Sve je to u žaru igre i borbe. To možda nekad drugačije izgleda na terenu, ali mi smo kao jedan i normalno je da se pomažemo, nekad ja njemu, on meni ili drugim igračima. Ali on je uvek zadužen za penale!”

Кakav je osećaj biti najbolji igrač večitog derbija?

“Savršen, ali samo kada vaš tim pobedi! Toliko sam uživao juče i danas, da još osećam adrenalin! Ne želim da znam kako je kad izgubite, jer ja do sada od njih nisam izgubio nijednu utakmicu!”

Da li si čuo skandiranje tvog imena na stadionu?

“Кako ne!! Ljudi me vole i veoma sam srećan zbog toga! Već sam govorio da sam se ovde prvi put susreo sa tom količinom navijačke strasti i ljubavi prema igračima. Ali, kad se izgubi, nije lako i to se isto oseti”.

Partizan igra sa Vojvodinom u finalu Кupa Srbije?

“Pre finala sa njima igramo i u prvenstvu, tako da ćemo se dobro spremiti i dati svu svoju energiju da odbranimo Кup”, završio je Sadik razgovior za Partizanov sajt.

Komentari

Vaš komentar