Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Vejn Runi je dete Evertona i bivši fudbaler Mančester junajteda, dva najveća rivala Liverpula kojem se smeši titula posle 30 godina. Ipak, sezona bi mogla da bude poništena, ali se Runi s tim ne slaže, već je poručio da "redsi" zaslužuju trofej.

Teško da je bilo ko, čak i u najluđim snovima, očekivao da Vejn Runi bude ovako iskren u kolumni za Tajms, kada je u pitanju šampionska trka u Premijer ligi, gde je Klopova mašinerija bez prave konkurencije.

PROČITAJTE JOŠ

„Liverpul će biti šampion Premijer lige. Kao što možete da zamislite, navijači Evertona me zovu na telefon i govore mi „Sezona mora da se poništi“ i naravno da deo mene, kao velikog navijača Evertona, ujedno i bivšeg igrača Mančester junajteda, misli da bi to bilo dobro. Ali, ne! Liverpul je bio fantastičan. Toliko toga su uložili u ovu sezonu. Zaslužuju titulu. Možete li da zamislite da neko 30 godina čeka ovo i da mu to neko oduzme. Sezona 2019/20 mora da se završi, pa čak i po cenu da izgubimo deo naredne“, piše između ostalog u kolumni fudbalera Derbi Kauntija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram