Kristijano Ronaldo
Foto: EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Kristijano Ronaldo se vratio u Mančester junajted, u klub u kojem je stekao punu afirmaciju, ali su se pojavili novi detalji koji bacaju drugačije svetlo na njegov dolazak na "Old Traford"

PROČITAJTE JOŠ

Danima se pre realizacije tog transfera pisalo da će Portugalac završiti u redovima gradskog rivala Sitija, ali je onda došlo do potpunog preokreta i taj transfer je propao.

Prve informacije su sugerisale da je razlog za tu promenu bio poziv Aleksa Fergusona zbog kojeg se Ronaldo predomislio, ali iz Italije stiže drugačija verzija.

Kako piše rimska „La Republika“, do promene je došlo nakon razgovora Ronalda i Pepa Gvardiole.

Prema pisanju tog italijanskog lista, posle tog telefonskog razgovora je Ronaldo odustao.

„Ako možeš doći, pokušaćemo da živimo zajedno, ali ne mogu ti ništa garantovati“, navodno je Gvardiola rekao Krisitjanu Ronaldu.

Španac očigledno nije bio oduševljen idejom Ronaldovog dolaska, verovatno jer bi mu morao prilagođavati igru i iz straha da bi Portugalac bio veći od tima.

Još tokom pregovora, Gvardiola je rekao kako nekoliko igrača na svetu, među kojima su Mesi i Ronaldo, sama odlučuje gde će igrati i diktira pregovore.

„U takvoj poziciji, ja sam trenutno više nego oduševljen ekipom koju imamo i tako će ostati“, rekao je španski stručnjak.

Budući da Siti nije nameravao ni platiti odštetu Juventusu, Ronaldo je shvatio da bi ga doveo samo zato što može, a ne jer ga istinski želi.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar