Kristijano Ronaldo se drži za glavu posle neverovatnog promašaja protiv Luksemburga
Foto:EPA-EFE/Julien Warnand

Reprezentacija Portugala uspela je posle mnogo muke da pobedi Luksemburg na gostovanju u okviru trećeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u fudbalu rezultatom 3:1, a meč je obeležio Kristijano Ronaldo.

PROČITAJTE JOŠ

Portugalac je postigao svoj prvi gol u ovom ciklusu kvalifikacija za Portugalce, a zatim promašio neverovatnu šansu kakvu igrač njegove reputacije mora da završava golom.

Naime, u 77. minutu utakmice vezni igrač Luksemburga je vratio loptu svom golmanu ne obraćajući pažnju na činjenicu da je Kristijano Ronaldo ostao skroz pozadi, lenjo se vraćajući ka svojoj polovini.

Lopta stiže pravo u noge Portuglacu, koji sam kao duh izlazi ispred golmana Luksemburga i u situaciji u kojoj je mogao da bira na koji način će da postigne gol, dozvoljava Morisu da mu odbrani udarac.

To nije bio kraj, pošto se lopta ponovo odbija Ronaldu na nogu koji ponovo šutira, ali mu golman sa zemlje po drugi put skida neverovatan zicer.

U nastavku akcije lopta stiže do frustriranog Kristijana koji postiže gol, ali je bio duboko u ofsajdu. Pogledajte neverovatan promašaj reprezentativca Portugala.

A u snimku ispod možete videti i ostale detalje sa utakmice u kojoj su viđena četiri pogotka i gde se Srbija nadala da bi Luksemburžani posle vođstva eventualno mogli da štrpnu bod Portugalu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar