Kristijano Ronaldo je postigao dva pogotka u pobedi Juventusa nad Interom (2:1) u prvom meču polufinala Kupa Italije, ali nije dobro podneo što je zamenjen u 77. minutu.

Andrea Pirlo, trener Juventusa, odlučio je da Portugalca izvede iz igre, ali je Kristijano to video kao uskraćenu šansu da postigne het-trik i popravi rekord kao najbolji strelac u istoriji fudbala.

PROČITAJTE JOŠ

Napadač je nezadovoljan napustio teren, a strateg „stare dame“ je nakon meča objasnio zbog čega je odlučio da zameni najboljeg igrača.

„Normalno je da ne želiš da izađeš u ovakvim mečevima jer hoćeš da pomogneš timu. On nema klauzulu u ugovoru po kojoj ne može da bude zamenjen. Zna da je on osnovni igrač za nas, ali da bi došao do daha, uvek mora da bude na vrhu. Pokazao je to igrama posle kritika. Nije mogao da uradi to bolje od ovog što je uradio“, iskren je Pirlo.

Objasnio je i da je već obavio razgovor sa Portugalcem.

„Rekao sam mu da mora da se odmori, da imamo važan meč već u subotu. Već je igrao previše uzastopnih mečeva i s vremena na vreme je odmor dobar po njega“, rekao je Pirlo.

U subotu od 18 časova Juventus u Torinu dočekuje Romu u 21. kolu Serije A. Pobedom bi „stara dama“ mogla da se vratio na treće mesto na tabeli sa utakmicom manje u odnosu na rimski klub.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar