Foto: EPA-EFE/ALI HAIDER

Kristijano Ronaldo postao je prva osoba u istoriji koja na Instagramu ima 250 miliona pratilaca.

Prva zvezda Juventusa i kapiten Portugala je tako srušio rekord već prvog dana 2021. godine i potvrdio zvanje „Kralja Instagrama“.

PROČITAJTE JOŠ

On neretko objavljuje fotografije sa utakmica, snimke sa treninga, ali i različite sponzorske dogovore.

Uz njega se često na slikama nalazi i porodica, pre svih verenica Georgina Rodrigez, a često objavljuje i fotografije sa majkom.

Jedna od poslednjih objava bila je novogodišnja fotografija, uz koju je svima poželeo da 2021. bude bolje od prošle:

„Ova 2020. godina nije bila lagana, u to nema sumnje. Niko ne može da bude ravnodušan prema bolu i patnji koje je koronavirus doneo na svet. Ali sada je vreme da se vratimo i pokažemo da, zajedno, možemo da napravimo razliku. Jer, bez obzira na to koliko je pad težak, ono što nas stvarno definiše je način na koji ustanemo i koliko smo brzo spremni na nove prepreke. Pokušajmo, dakle, 2021. godinu da pretvorimo u prekretnicu, novi početak.. Jer svi mi i dalje možemo da postanemo bolja verzija sebe. A ako sve to uradimo zajedno, to bi zapravo mogla da bude tajna da stvari krenu na bolje“, poručio je Ronaldo.

Od poznatih ličnosti je najbliža pevačica Arijana Grande koja ima 213 miliona pratilaca, a Dvejn „Rok“ Džonson drži treću poziciju sa četiri miliona manje, a njega prati najveći broj Amerikanaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar