Foto: EPA-EFE/FEDERICO PROIETTI

Fudbaler Juventusa Kristijano Ronaldo rekao je da nema izgovora za poraz od Fjorentine 0:3 u prvenstvu i da će njegova ekipa u nastavak šampionata ući snažnija.

PROČITAJTE JOŠ

Juventus je sinoć na svom terenu izgubio od Fjorentine sa 0:3 i pretrpeo prvi poraz u Seriji A na svom stadionu Alijanc.

„Juče, uz lošu igru i rezultatom daleko od prihvatljivog, završili smo utakmice za 2020. godinu, koja je bila posebna na mnogo načina. Prazni stadioni, protokoli za koronavirus, odložene utakmice, duge nadoknade i vrlo tesan kalendar. Ali, to nije izgovor za bilo šta. Znamo da moramo da prikažemo više, kako bismo igrali bolje i pobeđivali na konstantniji način“, naveo je Ronaldo na društvenim mrežama.

Portugalski fudbaler pozvao je navijače da veruju u ekipu, isto koliko ekipa veruje u njih.

„Mi smo Juventus i jednostavno ne možemo prihvatiti ništa manje od izvrsnosti na terenu. Nadam se da će nam ova kratka pauza pomoći da se vratimo jači i ujedinjeniji, pošto je sezona daleko od završene i verujemo da ćemo, ponovo, slaviti sa našim navijačima“, naveo je Ronaldo.

Posle večerašnjih utakmica u Seriji A sledi pauza zbog praznika, a takmičenje će se nastaviti 3. januara, kada će Juventus dočekati Udineze.

Juventus je četvrti na tabeli sa 24 boda, sedam manje od vodećeg Milana.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar