Kristijano Ronaldo
Foto: Twitter Screenshot The Sportsman

Kristijano Ronaldo je po informacijama portugalskih medija već dogovorio transfer u Mančester siti. I to ne bi bio nikakav problem da godinama ranije nije odlučio da ponizi "građane" u jednom intervjuu.

PROČITAJTE JOŠ

Ronaldo je fudbalski stasao u Mančester junajtedu, arhineprijatelju „građana“, pa su njegove reči sasvim razumljive. Portugalac je od 2003. do 2009. godine igrao u Junajtedu i postao jedna od najpoznatijih sedmica kluba u istoriji.

Ipak, odlučio je da bi sledeći korak u njegovo karijeri bude u potpunoj suprotnosti u odnosu na ono što je pričao pre osam godina.

„Da igram za Siti, a ne Junajted? Neću to da uradim. Zašto? Zato što je moje srce pripada Junajtedu, eto zašto. Mogu da kažem da bi bilo veoma, veoma, veoma, veoma, veoma, veoma, veoma teško da igram u Sitiju. Veoma teško zbog Junajteda“, rekao je Ronaldo dok je i dalje navijačima u ušima odzvanjalo to „veoma“.

Dve godine kasnije je imao sličnu izjavu.

„Stvarno mislite da će novac promeniti moju odluku sa 30 godina? Ja ne mislim tako. Mislim da to neće biti problem. Ako pričamo o novcu onda bi trebalo da odem u Katar, tamo verovatno ima više novca nego u Sitiju. Nije sve u novcu, ima nešto i u strasti“, kratko je odbacio navode da bi mogao u Siti.

Kako je izgledao intrevju pre šest godina pogledajte na video snimku pred vama.

Bonus video: Mbape na treningu PSŽ

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar