Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Portugalac je već neko vreme na izlaznim vratima kluba

Fudbaler Mančester junajteda Kristijano Ronaldo nije zadovoljan stanjem u klubu, te se već mesecima piše i riča o tome kako želi da ga napusti.

PROČITAJTE JOŠ:

Pol Ins, nekadašnji vezni fudbaler „crvenih đavola“ i reprezentacije Engleske, krtikovao je Portugalca zbog njegovog odnosa prema timu i poručio mu da ode iz kluba.

„Kristijano mora da napusti Mančester junajted. Da je bio u svlačionici dok sam igrao sa momcima poput Roja Kina ne bismo ga trpeli i ne bi se izvukao ni sa čim. Uklanjanje Ronalda iz prve postave bilo bi vrlo važno jer bi ljudi videli da postoji život bez bez Ronalda. On odvlači pažnju svima u Mančester junajtedu. Nije postigao željeni učinak koji su svi očekivali,“ izjavio je Ins.

Junajted je proteklog vikenda savladao Liverpul sa 2:1, čime je ekipa Erika ten Haga pružila tračak nade navijalima da ova sezona ipak neće biti neuspešna. Kristijano je derbi sa Liverpulom počeo sa klupe, a ušao je tek pred kraj utakmice.

Najviše pažnje privukao je time što se nije rukovao sa Džejmijem Karagerom, legendarnim defanzivcem Liverpula, koji sada radi kao fudbalski analitičar i komentator.

Ronaldo još uvek nema gol u sezoni, a pominje se da bi mogao da pređe u Napoli ili Sporting. Ipak, ugovor sa „crvenim đavolima“ mu je važeći do juna naredne godine, a ostaje da se vidi kako će ga i da li će ga Ten Hag koristiti na terenu.

BONUS VIDEO Zavirite u garažu Kristijana Ronalda – neće vam biti dobro

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar