Crvena zvezda vs Pyunik Foto:TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

"Delije" izdale saopštenje

Crvena zvezda nije uspela da se plasira u Ligu šampiona, jer je poražena od Makabija iz Haife sa 5:4, a Dejan Stanković je zbog neuspeha podneo ostavku na mesto trenera.

PROČITAJTE JOŠ:

Crveno-beli će ove godine morati da se zadovolje plasmanom u Ligu Evrope, a Stankovića će na klupi zameniti Miloš Milojević, njegov nekadašnji pomoćnik.

Neslavno će se pamtiti i autogol Milana Pavkova u revanšu protiv Makabija u 90. minutu, a povodom svih dešavanja prethodnih dana oglasile su se i „delije“.

„Zvezdaška javnost je pravedna i ispravna, ali već odavno smo postali robovi lažnog mišljenja i lažnog javnog mnjenja. Zvezdaši su već davno upali u film da je njihovo mišljenje u stvari ono što pročitaju po mrežama gde je istina daleko od realnosti. Taj lažni pritisak koji ne mogu da izdrže ni ljudi na najodgovornijim funkcijama nije na žalost mogao da izdrži ni jedan čovek kakav je Miloje, a sada i legenda kakav je Deki. Vreme je da jednom za svagda raskrstimo sa virtuelnim svetom i da pokažemo šta je laž, a šta stvarnost. I ako je Deki legenda koju smo morali da „platimo“ da bismo sutra bili pametniji, neka tako bude jer čovek je rastrgnut u poslednja tri dana, a u realnosti nijedan zvižduk se nije čuo to veče na stadionu, koji je jedino merilo. Zato hajde sutra za Dekija, za Pavkova, za sve naše junake, da se pojavimo i da pokažemo šta je realnost i da stavimo već jednom za svagda tačku na ove farse! Jedan je Stanković Dejan. Subota 20.30h, za Zvezdu, za Dekija, za igrače! Svi na stadion da pokažemo šta je stvarnost“, pisalo je u saopštenju navijača Zvezde.

Aktuelni šampion Srbije naredni meč igra u subotu od 20 sati i 30 minuta protiv Javora u Superligi Srbije, a debi na klupi imaće novi trener Milojević.

BONUS VIDEO Koreografija navijača Zvezde, zviždali i himni Lige šampiona pred revanš s Makabijem

Pratite nas i na društvenim mrežama: FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare