Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Trener Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je da fudbaler Kristijano Ronaldo ima uticaj na ekipu kakav je Majkl Džordan imao u Čikago Bulsima.

Junajted je u Bergamu odigrao nerešeno 2:2 protiv Atalante u Ligi šampiona, nakon što je u dva navrata morao da juri zaostatak. Ronaldo je postigao oba gola, a obe su bili u nadoknadama, prvi u prvom poluvremenu, a drugi u 91. minutu.

PROČITAJTE JOŠ:

„Svi imamo naše uloge i odgovornosti. Naravno da je Kristijano lider u grupi, on postiže golove. Nismo srećni što smo primili dva gola, ali on nam pruža ovakve trenutke i siguran sam da ni Čikago Bulsima nije smetalo što imaju u ekipi Majkla Džordana. Ekipe imaju igrače koje imaju i zbog toga su Mančester junajted, zbog toga su šampioni u Čikago Bulsima“, rekao je Solskjer, a preneo „Skaj sport“.

Ronaldo se ovog leta iz Juventusa vratio na Old Traford, postigao je devet golova u svim takmičenjima, od kojih pet u Ligi šampiona.

„Kristijano je za nas sve bolji, oseća se bolje. Nije obavio pripreme na pravi način, a sada je sve bolji i dostigao je brzinu“, naveo je trener „crvenih đavola“.

Odbrambeni fudbaler Junajateda Rafael Varan vratio se nedavno na teren posle povrede, ali je sinoć u prvom poluvremenu morao da izadje iz igre pošto je istegao tetivu.

„Osetio je da se radi o tetivi, pa nije želeo da rizikuje. Prema prvim pregledima, ne izgleda dobro, ali nadamo se da će posle dodatnih pregleda vesti biti bolje“, naveo je Norvežanin.

Na tabeli Grupe F Junajted je prvi na tabeli sa sedam bodova, koliko ima i drugoplasirani Viljareal. Atalanta je treća sa pet bodova, a Jang Bojs ima tri.

Do kraja grupne faze Lige šampiona, Junajted se sastaje sa Viljarealom i Jang Bojsom.

BONUS VIDEO O dizanju Piksija u vazduh, bežanju Sliškovića, čuvanju Deja i „dozvoli za ubijanje“

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar