Andrej Rubljov; Foto: EPA-EFE/YURI KOCHETKOV

Novak Đoković čeka rivala u 3. kolu Mastersa u Parizu, igraće protiv Manarina ili Monfisa, a veliki broj favorita već je ispao.

Najbolji teniser sveta ove srede igra samo u dublu sa Filipom Krajinovićem, a pohod na tron u prestonici Francuske nastavlja u četvrtak. Do tada, put ka završnici mu se prilično očistio, jer su već ispala dvojica favorita iz njegovog dela žreba.

PROČITAJTE JOŠ

Najpre je eliminisan Feliks Ože-Alijasim, potom i Andrej Rubljov, ispao je i Karenjo Busta koji je na drugoj strani žreba.

Rubljov je bio postavljen za petog nosioca i bio je potencijalna „mina“ Đokoviću u projektovanom četvrtfinalu u „Bersiju“, ali je Rusa srušio Amerikanac Tejlor Fric sa 7:5, 7:6(2).

Prethodno je Dominik Kepfer priredio iznenađenje i savladao Feliksa Ože-Aljasima, 11. tenisera sveta, rezultatom 6:3, 7:5, a na Novaka bi mogao tek u polufinalu.

Za još jednu senzaciju pobrinuo se Francuz Ugo Gaston, pošto je pobedio favorizovanog Pabla Karenjo Bustu sa 6:7(3), 6:4, 7:5. Ovo je verovatno najveći trijumf u karijeri za 103. tenisera sveta.

BONUS VIDEO Pogledajte dosad neviđene snimke Novakove vile u Sremu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare