Foto: FK Crvena zvezda
Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se u Antaliji na pripremama za nastavak sezone, a svoje utiske i očekivanja izneo je napadač Rišairo Živković.

„Osvajanje titule kao i nastavak učešća u Ligi Evrope su ogromni motivi za sve nas. Radimo mnogo i daćemo sve od sebe kako bismo osvojili titulu i ove godine“, rekao je Živković za klupski sajt.

PROČITAJTE JOŠ:

On se osvrnuo i na prvi kontrolni meč protiv Maribora, koji je završen remijem – 1:1.

„Igrao sam dobro, premda nisam imao neke veće prilike, ali to i nije toliko bitno. Moglo se primetiti da je drugo poluvreme bilo bolje i izgledalo je dosta lakše na terenu, s obzirom na to da su mlađi igrači puni energije i željni dokazivanja“.

Dotakao se i proteklog perioda kada je imao problema sa povredama, te nije imao zapažene partije.

„Od pocetka priprema redovno treniram i fizički sam dobro. Najvažnije je da nisam povređen. Poslednja četiri meseca sam konstantno imao nekakve povrede, tako da me veoma raduje to što sada mogu da redovno treniram sa saigračima“.

Vidno je bilo da mu na nekim mečvima nedostaje i samopouzdanja.

„Što se samopouzdanja tiče, uglavnom mi golovi na treninzima pomažu u tome, jer svaki pogodak je bitan za samopouzdanje. Zadovoljan sam dokle smo stigli sa treninzima i nadam se da ćemo nastaviti kao i do sada“, zaključio je Živković.

BONUS VIDEO Vuletić: Zvezdaši sede u Skupštini Partizana, i rođaci i kumovi Vazure i Vučelića

Pratite nas i na društvenim mrežama:

FacebookTwitterInstagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar