Proleter Partizan Novi Sad
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Partizan je u prvom kolu Superlige Srbije razbio Proleter u Novom Sadu i pobedom od 4:0 po prvi put posle više od četiri godine izbio na prvo mesto na tabeli.

PROČITAJTE JOŠ

Blistao je povratnik u redove Partizana, Rikardo Gomeš koji je postigao prva dva gola za crno-bele i tako najavio sjajnu sezonu i borbu za titulu.

„Ovo je kao san za mene. Vratio sam se ovde, mislim da nije moglo da bude bolje. Bilo je bitno da počnemo jako, i postignemo gol na početku, padala je kiša bilo je teško igrati u nastavku, ali smo zbog velike prednosti bili opušteniji“, rekao je Rikardo posle utakmice.

On je naglasio koliko su ekipi značili navijači.

„Igranje bez navijača je kao prijateljska utakmica. Ovi navijači su fudbal, to je ono što nam treba i što želimo. Sanjamo da igramo pred našim navijačima, podržavaju nas i guraju nas napred“, naglasio je Gomeš.

Partizan u četvrtak čeka i početak takmičenja u Konferencijskoj ligi, a prva prepreka će biti Dunajska Streda iz Slovačke.

„Očekujemo mnogo od takmičenja, želimo do grupne faze, krećemo u Beogradu sa navijačima i moramo da budemo dobri kao protiv Proletera kako bismo ostvarili bolji rezultat pred revanš. Ovde sam došao po titulu, imamo tim da osvojimo sve, da se borimo, ovo je samo početak, treba da nastavimo tako“, jasan je bio Rikardo.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar