Zinedin Zidan Real Madrid
Foto: EPA-EFE/Chema Moya

Sudbina Zinedina Zidana u Real Madridu jedna je od stvari koje iz dana u dan intrigiraju javnost, a španska "Marka" je izdanjem ove subote podigla mnogo prašine.

Mediji u Španiji danima izveštavaju da će francuski strateg napustiti „Santjago Bernabeu“ bez obzira na to da li na kraju i osvoji titulu u Primeri.

PROČITAJTE JOŠ

Istu informaciju sada donosi i „Marka“, ali dodaje da je Zidan psihički i fizički slomljen, te da Real ima spremnu zamenu.

Očekuje se da ga nasledi Raul Gonzales Blanko, bivši napadač i rekorder Reala, koji u ovom trenutku sa uspehom radi u Real Kastiliji (Real Madrid B).

Ovog vikenda će Raul pokušati da uvede tim nazad u profesionalni fudbaler, a prošle je čak devet godina od poslednjeg plasmana Kastilje u viši rang.

Raula je tražio i Šalke usred sezone, u kom je proveo dve sezone po odlasku iz Madrida, ali je Španac odbio tu ponudu da bi ostao u sistemu „kraljevića“.

Prvi zapaženi rekord bilo mu je osvajanje UEFA Lige šampiona za igrače do 19 godina prošlog leta, a to je prvi put da su „kraljevići“ osvojili ovaj trofej u istoriji kluba.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar