Karlo Anćeloti; Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Real iz Madrida i Karlo Anćeloti započeli su sa kreiranjem tima koji bi u narednom periodu trebalo da vrati "kraljevski klub" na stare staze slave, a još jedno veliko pojačanje bi na "Santjago Bernabeu" moglo da stigne bez finansijske nadoknade.

Pol Pogba, vezni fudbaler Mančester junajteda, ponovo se našao u centru pažnje priče o mogućem odlasku iz redova tima sa Old Traforda.

PROČITAJTE JOŠ...

Nekada jedan od najboljih mladih fudbalera planete i osvajač titule prvaka sveta sa Francuskom 2018. godine u Rusiji uputio je niz kritika naračun Ole Gunara Solskjera nakon poraza „crvenih đavola“ od Lestera 4:2, da bi gotovo momentalno priče o kraju saradnje sa Junajtedom eksplodirale.

Navodno, Pogbin menadžer Mino Rajola je odmah po njegovom istupu kontaktirao Barselonu i Real iz Madrida. Katalonci, koji se nalaze u krajnje nezavidnom položaju, su odbili da uopšte uđu u pregovore sa Pogbom, dok je u prestonici Španije volja bila znatno pozitivnija.

U Realu su spremni da pregovaraju sa Pogbom, koji je i ranije bio povezivan sa „kraljevskim klubom“, ali do dogovora nije došlo. Olakšavajuća okolnost jeste činjenica da Francuzu ugovor sa Realom ističe po završetku sezone 2021/2022, pa će već u januaru imati priliku da pregovara sa zainteresovanim timovima.


Kako Madriđani neće morati da plate obeštećenje, srušena je i poslednja prepreka pošto će moći da ispune sve uslove koje će Pogba tražiti. Dodatan plus za dolazak u Real predstavlja i to što će gotovo izvesno na istu destinaciju i Pogbin sunarodnik, Klijan Mbape, kom takođe ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom.

Pogba bi uz Mbapea trebalo da predstavlja kamen-temeljac nove ere „galaktikosa“ koji bi imali za cilj povratak tima iz Madrida u sam vrh evropskog fudbala.

Pored njih dvojice, među igračima koji se nalaze na meti Reala su Robert Levandovski iz minhenskog Bajerna, napadač Borusije iz Dortmunda Erling Holan…

BONUS VIDEO Tucak: Deki Savić – gospodin i grdosija s dečačkim osmehom

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar