Foto: EPA-EFE/MATTHIAS BALK

Robert Levandovski, napadač Bajerna, osvojio je "Zlatnu kopačku" nakon individualne sezone za pamćenje, ali čak ni to ne zadovoljava njegove apetite. Smatra da samo jedan klub u ovom trenutku može da mu ostvari snove.

PROČITAJTE JOŠ

Upravo zbog toga je Poljak spreman da se odrekne i dela novca samo da bi obukao dres Real Madridu. Ovu informaciju je preneo španski „As“, a napadač Bajerna je tako završio i na naslovnoj strani ovog lista.

Poljak nema nameru da produži ugovor sa Bajernom, a kako od leta ulazi u poslednju godinu aktuelnog ugovora sa Bavarcima ne bi bilo nikakvo iznenađenje da napusti Nemačku.

Bajern želi da ga zadrži, ali ne po svaku cenu.

„Levandovski će od Bavaraca zatražiti transfer. Smatra da je sa Bayernom uradio sve i traži nove izazove. Real mu je najveći san i sledećeg leta bi ga mogao da ga ostvari“, piše u tekstu „Asa“.

Da ne bi bilo nikakvih nedoumica i „sivih zona“ pobrinuli su se detaljim objašnjenjem kako bi trebalo da izgleda budućnost Reala.

„Realu je sledećeg leta prioritet Kilijan Mbape, ali on ne bi uticao na položaj Levandovskog u ekipi. Real želi i Erlinga Holana, ali to će biti vrlo teško jer Norvežanina želi još niz klubova, a Real mu nije prioritet. Levandovski želi po svaku cenu da dođe u Real, čak i ako bi tamo zarađivao manje nego u Minhenu. Želi da osvoji ‘Zlatnu loptu’ i smatra da će mu to biti lakše u dresu Reala.“

U ovom trenutku u Bajernu prihoduje nešto manje od 20 miliona evra po sezoni, ali se očekuje da pređe u Real. Malo je nedostajalo da daleke 2014. godine stigne u Madrid, ali je tada Bajern bio konkretniji.

Do sada je Poljak postigao 307 golova na 339 mečeva u dresu tima iz Minhena.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar