Foto: EPA-EFE/SEDAT SUNA

Luka Jović, napadač Real Madrida i reprezentacije Srbije, polako se vraća u formu, a da je sve bliže ulasku u prvi tim kraljevskog kluba pokazuje i scena sa poslednjeg treninga.

Jović je posle dužeg vremena na meču sa Hetafeom (1:0), bio na klupi, trener Zinedin Zidan mu nije dao priliku da zaigra, ali čini se da srpski napadač još mora da bude strpljiv.

PROČITAJTE JOŠ:

Posebno ako i na terenu, uskoro, bude radio ono što redovno čini na treningu. Na društvenim medijima pojavio se snimak Jovićevog gola makazicama, koji je oduševio navijače madridskog kluba.

„Jedva čekam da Luka pokaže sa su svi madridisti bili u pravu, a ostali da nisu. Izizetno verujem u njega, jednako kao i u Vinisijusa i Rodriga“, napisao je u poruci jedan navijač Reala.

Zidan je sve to verovatno notirao, Jović će pre ili kasnije dobiti priliku, a čini se da je sve izvesnije i da neće biti ništa od njegovog prelaska u Milan.

Novinar „Asa“ Serhio Gomez je u komentaru za „Milannews.it“ poručio kako je skeptičan po pitanju ovog transfera.

„Teško da će Real pustiti Jovića da ide. Zahtevali bi i veliki novac jer ih je koštao 60 miliona evra. Nadaju se da će im se rizik isplatiti, on je mlad, ima 21 godinu i veruju da će povratiti formu iz Frankfurta posle teškog starta. Danas njegov transfer deluje kao jako teško izvodljiv, ali tržište je nepredvidivo“, izjavio je Gomez.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar