Foto: EPA-EFE/JuanJo Martin

Serhio Ramos i Real Madrid već nekoliko poslednjih meseci pregovaraju o produžetku saradnje. Španac je odlučio da stavi ultimatum pred klub kako bi ubrzao razrešenje.

Štoper je jedan od najvećih igrača u istoriji kraljevskog kluba i želi da se to vidi i po novom ugovoru, a Real odugovlači u pregovorima kako bi dobio što bolje uslove.

PROČITAJTE JOŠ

Ramos će za manje od mesec dana napuniti 35. godinu, pa zbog toga želi da se osigura višegodišnjim ugovorom koji bi bio nagrada za sve što je uradio u klubu od kada stigao u Madrid.

Real bi želeo da ispregovara kraći ugovor, ali više od svega da na vreme zna šta mu je činiti. Upravo zbog toga je dao ultimatum Ramosu koji do kraja ovog meseca mora da odluči da li ostaje ili ne.

Na početku pregovora se činilo da Ramos ni po koju cenu neće produžiti ugovor, ali je niz sastanaka sa Florentinom Perezom promenio taj stav.

Upravo zbog toga je španska „Marka“ uverena da će Ramos ostati u Madridu.

„Serhio Ramos ima podijum. Real mu je dao ponudu koja će isteći do kraja aprila, na njemu je da odluči želi li da ostane u klubu. Perez i ostali čelnici kluba ponudili su Ramosu novi ugovor na godinu koji bi bio produžen po uslovima koje ima u dosadašnjem ugovoru uz opciju produženja za još jednu godinu. Sada je dobio i uslovno vreme do kad mora da odgovori kako bi Real mogao na vreme da počne da traži zamenu ako odbije da produži ugovor. Glavni kandidat za Ramosovog naslednika je David Alaba iz Bajerna.“, piše „Marka“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar