Ranko Stojic
Ranko Stojić Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Kako se Superliga raspala pre nego što se sastavila, ko su glavni krivci i šta će dalje biti? Zanimljive odgovore dao je Ranko Stojić u našem podcastu "Penâl".

Dugogodišnji fudbalski radnik odlično poznaje sve prilike i dešavanja, pa je bez uvijanja govorio o propasti takmičenja koje je trajalo kraće od jogurta.

PROČITAJTE JOŠ

Stojić je pričao i kao je moguće da se desilo nešto tako, ako su u priči bili tako ozbiljni ljudi poput Florentina Pereza.

Takođe je otkrio i šta stoji iza namere prvog čoveka Reala oko forsiranja Superlige, u smislu dovođenja superzvezda kao što su Kilijan Mbape i Erling Holan u Madrid.

Imao je Stojić i zanimljivu ideju oko promena u Ligi šampiona, posebno je apostrofirao uticaj Bajerna, odnosno nemačkih i francuskih klubova, kao i kakva je dalja sudbina Superlige.

Politika, vodeći treneri, ne tako elitni igrači i pobuna navijača – sve zajedno doprineli je svojevrsnoj pobedi fudbala, a sa Stojićem je razgovarao zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović. Nova epizoda našeg podcasta „Penâl“ čeka vas od 16 časova.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare