Marko Rakonjac
Foto: FK Čukarički

Marko Rakonjac je potpisao novi, četvorogodišnji ugovor sa Čukaričkim. Crnogorski napadač je sjajnim partijama na pozajmici u IMT-u još jednom skrenuo pažnju fudbalske javnosti, a na Banovom brdu su mu ponudili novi ugovor, koji je potpisan na obostrano zadovoljstvo.

„San mi je bio da potpišem novi ugovor sa Čukaričkim, da budem uz prvi tim. Na Banovom brdu sam već tri i po godine, sada sam produžio saradnju na još četiri. Prezadovoljan sam, na meni je da sada još bolje radim i da u narednoj sezoni izborim mesto u startnoj postavi“, kazao je Marko Rakonjac, mladi reprezentativac Crne Gore.

PROČITAJTE JOŠ

Pred početak tekuće sezone, Rakonjac je imao težak izbor, da ostane pri prvom timu Čukaričkog i da vreba šansu sa klupe, s obzirom da je slobodan Tedić bio prvi špic, ili da ode na pozajmicu. Poslušao je momak rođen 25. aprila 2000. godine u Bijelom Polju savete ljudi iz Čukaričkog, odigrao je godinu dana u IMT-u, sa kojim je izborio plasman u Prvu ligu Srbije.

„Iskreno, na početku nisam bio za opciju da idem na pozajmicu. Trebalo mi je malo vremena da „namestim glavu“, a potom sam počeo sa odličnim igrama i golovima. Vrlo brzo je sve došlo na svoje mesto, a imao sam ogromnu podršku svih iz Čukaričkog. Posebno trenera Velje Kaplanovića, sa kojim sam bio u stalnom kontaktu, on me je najviše bodrio i ohrabrivao. Naravno, veliku zahvalnost dugujem i IMT-u, kojem želim sve najbolje u višem rangu“, rekao je Rakonjac.

Sportski direktor Čukaričkog Nenad Mirosavljević izrazio je zadovoljstvo posle potpisivanja novog ugovora sa Markom Rakonjcem.

„Nastavili smo našu praksu da sa igračima iz omladinske potpisujemo ugorove, na njih najozibljnije računamo. Rakonjac je jedan u nizu takvih igrača, a za njega smatramo da će u budućnosti biti jedan od oslonaca ekipe, možda i startni špic u narednoj sezoni“, istakao je Mirosavljević.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar