Foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Trojica reprezentativaca Srbije koji nastupaju u prvenstvu Francuske, definitivno će doputovati i biti na raspolaganju selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju za predstojeće kvalifikacione mečeve.

Prvo je Predrag Rajković na svom Instagram profilu u poslednjoj objavi napisao poruku jasno aludirajući da mu je sledeći izazov nastup za reprezentaciju Srbije.

„Sačuvana mreža i tri boda. Vreme je za nacionalni tim“, piše ispod fotografije golmana reprezentacije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Predrag Rajkovic (@rajkovicpredrag)

Rajkovićev Rems je u poslednjem meču pred pauzu pobedio Dižon u gostima sa 1:0, a mreža našeg reprezentativca je ostala netaknuta.

PROČITAJTE JOŠ

Takođe, Fudbalski savez Srbije, najavio je za ponedeljak konferenciju na kojoj će biti Filip Đurićić i Stefan Mitrović, igrač Strazbura čiji je dolazak takođe bio pod znakom pitanja.

Mitrovićev Strazbur je poražen na svom terenu sa 2:1 od Lensa.

Treba očekivati da će poput njih dvojice u Srbiju doći i Mihailo Ristić, koji igra u Monpeljeu.

Sva trojica su bila pod znakom pitanja zbog rigoroznih protokola u borbi protiv koronavirusa u Francuskoj po kojima svi koji se u zemlju vraćaju posle boravka u nekoj od država van Evropske unije moraju u karantin od dve nedelje. Srbija će poslednji meč u ovom ciklusu odigrati protiv Azerbejdžana u gostima što znači da bi trojac morao u izolaciju po povratku u svoje klubove.

Očigledno je došlo do dogovora i troijica asova će biti u konkurenciji za sastav Srbije već u duelu protiv Republike Irske.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar