Foto: STARSPORT photo Belgrade Serbia

Radnički iz Niša ima užasne probleme da sastavi tim protiv Crvene zvezde u 25. kolu Superlige Srbije. Od 19.00 neće imati trenera, stručni štab, ali i polovinu tima.

Glavni trener Nikola Trajković je dao ostavku posle poraza u Pančevu od Železničara, a njegova izjava je tada odjeknula Srbijom jer je „rekao da neće da bude mulja„.

PROČITAJTE JOŠ

Pomoćnici Dušan Đoković i Vladimir Đorđević su suspendovani zbog kartona, pa nemaju prava ni da budu na klupi Radničkog.

Novi trener će biti debitovati sledećeg vikenda protiv Napretka u Kruševcu.

„Svi znamo kakva nas utakmica očekuje protiv ekipe koja je, uz Partizan, najbolja u našem fudbalu. Mi smo u teškoj situaciji, zbog svega što se izdešavalo u prethodnom periodu, ostali smo i bez Nikole Trajkovića. Kao posledicu utakmice iz Pančeva sada imamo kadrovskih problema i u stručnom štabu, i među igračima. Iskreno, ne znam iz kojih razloga smo Đokić i ja dobili crvene kartone“, istakao je Đorđević.

Spisak igrača koji neće igrati preti da postane duže od onih koji imaju pravo nastupa.

„Zbog žutih kartona pauziraće Mesarović i Vanja Ilić. U igračkom kadru smo slabiji za Edmunda Ada koji protiv Crvene zvezde nema pravo nastupa, a na manje povrede posle meča u Pančevu žalili su se Petrović i Stajić. Ne pominjem vam Čolovića, Stojanovića i Freja, već duže su van stroja. Videćemo, najspremniji će na teren“, poručio je član stručnog štaba.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar