Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Fudbaleri Mornara iz Bara biće rival Radničkom iz Kragujevca u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije, nakon što su u eliminisali favorizovani gruzijski Dinamo iz Tbilisija.

Nakon prvog meča u kome je Mornar slavio rezultatom 2:1, revanš u Tbilisiju završen je 1:1.

PROČITAJTE JOŠ

Već u 20. minutu dobila vetar u leđa da odbrani prednost pošto je domaći štoper Ugrelidze zaradio isključenje. Pobegao mu je brzonogi Omdong Emba, a Urgelidze ga je srušio kao poslednji igrač odbrane i pocrveneo. Iako brojčano slabiji, igrači gruzijskog tima su uspeli prvi da povedu i neutrališu minus iz prvog meča. Salija je u 33. minutu dobro reagovao na sedam osam metara od gola Popovića i pogodio mrežu.

Otišao je Dinamo Tbilisi sa prednošću na poluvreme ali je iskusni Darko Zorić u 57. minutu poravnao rezultat pošto je neko od domaćih igrača zakačio njegov šut sa 20 metara i promenio smer lopti. Nekadašnji fudbaler čačanskog Borca i Čukaričkog je nedavno došao da zameni najboljeg igrača Škrijelja koji je prešao u Ukrajinu i odmah postigao istorijski gola za sport u Baru. Krenuli su domaći do kraja na sve ili ništa, imali šanse, pogodili i stativu, ali se Mornar odbranio i prošao dalje.

Prvu duel Radničkog i Mornara igra se 25. jula u Kragujevcu, a revanš je sedam dana kasnije u Podgorici.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar