Foto: instagram.com

Fudbaleri Metalca i Novog Pazara remizirali su u okviru pretposlednjeg kola Superlige, a Žarko Lazetić imao je šta da kaže o ponašanju gostiju.

PROČITAJTE JOŠ

Bilo je 1:1, a gosti su se unervozili što Metalac nije igrao pod „ručnom“ jer timu iz Gornjeg Milanovca nisu bili potrebni bodovi.

Metalac je sedmi tim Superlige, ne može do evropske pozicije, ne može ni da ispadne, ali je želeo da dođe do celog plena, dok Novom Pazaru „gori“ pod nogama.

„Jako sam ponosan na svoj klub, na Metalac, na moje igrače. Voleo bih da drugi ljudi koji prate fudbal povedu računa o tome šta se radi i kako smo mi danas igrali zbog čega i za koga. Igramo za sebe i uvek na pobedu. A ekipi Novog Pazara neka služi na čast kako su se neki igrači na klupi Novog Pazara ponašali. Koliko su vređali nas i stručni štab zato što hoće da igraju fudbal. A mi ćemo i dalje da igramo kako treba sportski i na pobedu“, rekao je Lazetić.

Nije se tu zaustavio.

„Čestitam treneru Novog pazara na ponašanju, njemu i ostalima, a neke koji su bili tu da se muvaju oko terena i glume ludilo treba proterati“, zaključio je Žarko Lazetić.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare