Prosinečki
Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Robert Prosinečki, legendarni fudbaler i bivši trener Crvene zvezde, jedan je od kandidata za šefa stručnog štaba Dinama iz Zagreba, prenose Sportske novosti.

PROČITAJTE JOŠ

Trener Igor Jovićević i hrvatski šampion posle sedam utakmica juče su sporazumno raskinuli ugovor, a kao njegov naslednik pominje se aktueni trener truskog Kajzerispora.

„Najveća želja navodno je Robert Prosinečki! Legendarni fudbaler, miljenik svih hrvatskih navijača, umetnik sa loptom koji je proteklih godina izrastao u izvrsnog trenera. Prosinečki je u ovom trenutku trener turskog Kajzerispora, koji je zimus preuzeo u izgubljenoj situaciji, a sada ga je doveo korak do opstanka u ligi. Dinamo je sigurno daleko veći izazov od Kajzerispora…“, pišu Sportske novosti.

Dok se ne reši trajno pitanje trenera ekipu će u derbiju protiv Hajduka na „Maksimiru“ i do kraja sezone da vodi Zoran Mamić, piše Jutarnji list.

Mlađi Mamić će voditi sve utakmice do kraja sezone, protiv Istre 1961 i Varaždina, a nakon toga će se oprostiti od trenerske funkcije.

Svesni su u Maksimiru da će dolazak Zorana Mamića na klupu, pa makar i u ovom kratkom razdoblju, sigurno izazvati dosta bure kod navijačke grupe koja podržava klub sa „Maksimira“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar