Milorad Kosanović
Foto: Vanja Keser / STARSPORT) Milorad Kosanovic

Srpski fudbal ne može bez skandala. Milorad Kosanović, poznati fudbalski trener, priveden je zbog sumnje da je verbalno napao komunalnog inspektora.

PROČITAJTE JOŠ

Kosanović je dobio kaznu za nepropisno parkiranje, a onda je ušao u verbalni sukob sa komunalnim inspektorom, prenosi „021.rs„.

Određen mu je pritvor na 24 sata, a sledi mu odlazak u Prekršajni sud uz prijavu za vređanje službenog lica prilikom vršenja dužnosti.

Privođenje se desilo u dvorištu između Radničke 9 i Maksima Gorkog 9, kada je inspektor napisao kazne za nekoliko vozila koja su bila parkirana na zelenoj površini. Među vozilima je bio i džip iskusnog stratega koji je, između ostalog, bio šef stručnog štaba Crvene zvezde i Vojvodine.

Kosanović je prišao i verbalno napao inspektora, a kako je nastavio sa nasrtajima, inspektor je pozvao policijsku patrolu iz stanice Stari grad. Prema nezvaničnih informacijama, policija je stigla posle nekoliko minuta i privela poznatog trenera.

Potvrdila je to i Gradska uprava.

„U Radničkoj ulici iza broja 9, oko 13.30 časova, prilikom vršenja redovnih aktivnosti postupajući komunalni inspektor je uočio više ostavljenih motornih vozila na javnoj zelenoj površini. Dok je obavljao službene radnje komunalni inspektor verbalno je napadnut od strane vlasnika jednog vozila. Kako bi neometano nastavio vršenje inspekcijskog nadzora inspektor je pozvao policiju čiji su pripadnici izašli na lice mesta i postupili u skladu sa njihovim nadležnostima“, rekli su iz Gradske uprave.

Bonus video: Upoznavanje Mesija sa saigračima u PSŽ

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar