Aleksandar Prijovic i Marina Djordjevic
Aleksandar Prijović i Marina Djordjević Foto:Screenshot/Instagram/prijo09

Dragović i Prijović su blizu potpisa za Crvenu zvezdu, a uz dva Aleksandra na stadion "Rajko Mitić" će stići i njihove lepše polovine, i čini se dodatno zagrejati ionako vrelu atmosferu koja vlada u taboru crveno-belih.

Izabranici Dejana Stankovića su došli nadomak šampionske titule, planovi vezani za pojačanja su u punom zaletu, a dve najjače „eksplozije“ bi trebalo da odjeknu već na samom početku prelaznog roka, kada bi saradnju trebalo da parafiraju dosadašnji fudbaleri Bajera iz Leverkuzena, odnosno Al Itihada.

No, pored fudbalskih kvaliteta, pored njih će u Beograd doći i dve lepotice koje će mečeve crveno-belih bez dileme učiniti znatno interesantnijim.

Da stvar bude još interesantnija, i jedna i druga se zovu – Marina.

Marina Prijović, supruga Aleksandra Prijovića, bila je jedna od najzaslužnijih za odluku potencijalnog napadača Crvene zvezde da zaigra za reprezentaciju Srbije, s obzirom na to da je Prijović svojevremeno bio na meti nacionalne selekcije Crne Gore, ali je na njen nagovor presekao i stigao među „orlove“.

Sjajni napadač ne propušta priliku da, kad god je u mogućnosti, skrene pažnju na to kolikog uticaja je Marina imala na njega, kao i na to koliko mu znači njena podrška, dok je i ona u intervjuu datom magazinu „Glorija“ pre par godina ispričala krajnje simpatičnu priču tome kako su se upoznali:

„Čim se pojavio na žurki, sve moje drugarice su se uzvrpoljile, gledale su ga i komentarisale ko je ovaj mladić. Svima se dopao. Zanimljivo je da mi se uopšte nije išlo na tu žurku, jedva sam se naterala da se spremim i izađem iz kuće. Posle toga počeli smo da se družimo. Prvi poljubac se desio u bioskopu.

Gledali smo film “Due Date” koji je kod nas preveden kao “Kad vodenjak pukne”. Potom se on vratio u Švajcarsku, u kojoj je rođen, a ja sam ostala u rodnom Beogradu. Veza na daljinu je funkcionisala. Odlazila sam kod njega kad sam mogla, kao što je on koristio slobodne dane da dođe u Beograd. Telefonski računi su nas “ubijali”, tada nije bilo vibera i whatsappa. Bio je ćutljiv tip, samo se smeškao i slušao. Zbog toga mi je delovao mistično, magično“, otkrila je ona.

Uz Prijovićevog imenjaka Dragovića u „Ljutice Bogdana“ bi trebalo da stigne i njegova lepša polovina, Marinina imenjakinja – Marina, koja nosi prezime Đorđević. Devojka potencijalnog štopera crveno-belih je zaljubljenik u Formulu jedan i automobilski sport, o čemu svedoči i fotografija sa čuvenim vozačem „najbržeg cirkusa na svetu“ Dejvidom Kultardom.

Iako su dominantni automobili i motivi posvećeni Formuli jedan, Đorđevićeva ne krije da podjednako uživa i u prirodi, druženju sa životinjama, kao i vremenu koje provodi sa svojim mačkama po imenu „Koko“ i „Suši“.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram
 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar