Igrači seli na travu, novi skandal sa Gašićevim Trajalom

Fudbal 01. maj. 202121:44 > 22:25
Podeli:
Igrači Radničkog sede na travi u znak protesta zbog dosušenog penala
Foto: Screenshoot

Nižu se skandali u srpskom fudbalu iz nedelje u nedelju, a po ko zna koji put u centru se našao Trajal iz Kruševca, na čijem čelu se nalazi Vladan Gašić, sin Bratislava Gašića.

PROČITAJTE JOŠ

Na utakmici Prve lige Srbije u Pirotu između domaćeg Radničkog i ekipe Trajala, došlo je do prekida meča nakon dosuđenog penala za gostujući tim početkom drugog poluvremena.

Igrači Radničkog iz Pirota burno su protestvovali na odluku sudije Danila Grujića da dosudi penal za ekipu Trajala i svi su posedali na travu u znak protesta.

U tom trenutku krenula je i salva psovki sa tribina kako se može čuti na snimku.

„Šta pričaš bre? Alo bre, dva penala nije svirao za nas, promašite penal budite ljudi j***m ti fudbal, čas fudbala vam držimo“ čuje se na snimku dok fudbaleri sede na zemlji u znak protesta.

Čuli su se i povici „kako vas nije sramota“ i „šta svirate“, a nekoliko igrača je ogorčeno opkolilo Grujića i jednog pomoćnog sudiju.

Trajal je postigao gol iz tog jedanaesterca, a do kraja utakmice, koja je ipak bila nastavljena, Piroćanci su uspeli da dođu do boda.

Ovo je samo još jedna u nizu kontroverzi, u kojoj se našao fudbalski klub Trajal.

Klub je već bio na radaru UEFA zbog sumnje da je nameštao utakmice, a jedan od poslednjih mečeva u nizu je bio protiv Sloge u Kraljevu, koji se našao pod istragom zbog dosuđenog nepostojećeg penala.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar